Tuinonderhoud

Om ervoor te zorgen dat een mooie tuin ook mooi blijft, is regelmatig onderhoud een vereiste. Veel werkzaamheden in de tuin zullen waarschijnlijk door uzelf worden uitgevoerd. Er zijn echter ook werkzaamheden waarbij wat meer vakkennis komt kijken, en dan kunnen wij u met hulp en raad terzijde staan. Onze vakbekwame hoveniers hebben hiervoor alle benodigde vakkennis in huis.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen met een van onze medewerkers door te spreken. Wij stellen samen met u een schema op voor de werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren. Tevens geven wij de nodige adviezen over hoe en wanneer de verschillende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

De afspraken kunnen op verschillende manieren worden gemaakt. Zo kunt u ons inschakelen als het tuinwerk u even teveel wordt of als u de heg liever aan ons over laat. Als u alleen het snoeiwerk in de betreffende periode gedaan wilt hebben of juist een volledig pakket waarbij wij alle werkzaamheden op ons nemen.

Tuinabonnement

Ook kunt u bij ons een tuinabonnement afsluiten. Hierbij geven we vooraf aan wat en wanneer er aan werkzaamheden uitgevoerd zal worden, in de frequentie die u wilt. De prijs wordt overeengekomen in een offerte.

Tuinonderhoud projecten

 1. Wilgen Knotten Gemeente Heerde.

  Onderhoud Knotwilgen langs de openbare weg voor de Gemeente heerde. Wij maken gebruik van midi-shovel met werkbak om op juiste hoogte te werken . Ook zijn we zeer wendbaar en kunnen aan alle kanten van de knot komen. Hierdoor hebben we een grote productiviteit.

  Bekijk project

 2. Onderhoud bedrijfsterrein.

  Uw bedrijfsterrein kan door ons vakkundig worden onderhouden. Van maaiwerkzaamheden en het  onderhoud van het groen tot straatwerkzaamheden, grondverzet en gladheidsbestrijding in de winter. Zie onze link : folder bedrijfstuinen.  

  Bekijk project

 3. Hoogwerkers / Zaagwerkzaamheden

  We maken regelmatig gebruik van diverse soorten hoogwerkers om bomen te snoeien of af te breken. Vaak is een boom te hoog of is de ruimte te beperkt, hierbij kan een hoogwerker uitkomst bieden.

  Bekijk project

 4. Onderhoud Landgoed / Instelling

  Wij verzorgen groot en klein onderhoud bij Landgoederen en instellingen. U kunt hierbij denken aan onderhouden van siertuinen, maar ook terrein en bosonderhoud. Ook voeren we grotere maaiwerkzaamheden uit,  en kunnen het knippen van lange en hoge hagen dmv. machinaal knippen aanbieden.

  Bekijk project

 5. Oude Cederboom verwijderen terrein voormalige papierfabriek

  Deze 100-jarige Libanonceder is met behulp van een hoogwerker door ons omgezaagd en verwijderd. Het hout van deze boom wordt gebruikt voor de meubelindustrie.

  Bekijk project