Tuinontwerp

Een professioneel tuinontwerp is, zowel bij nieuwe aanleg als bij renovatie, de ultieme basis voor een goed resultaat, zowel op de korte termijn als op de lange termijn.

Onze ontwerpen onderscheiden zich door het optimaal combineren van de wensen van de opdrachtgever met onze eigen ideeën en ervaring.

Tijdens een vrijblijvend gesprek worden uw wensen en ideeën in kaart gebracht. Hierbij zullen wij u met onze suggesties en vakkennis ondersteunen.

Met de verzamelde informatie gaan wij vervolgens aan de slag. Onze vakkennis en ervaring bij het creëren van ruimte en sfeer, en een levendige voorstelling van het eindresultaat, leiden tot een sterk plan.

Tuinontwerp projecten

 1. Toegepast in beplantingen

  Sfeerimpressie van planten die door ons regelmatig worden gebruikt in diverse beplantingen.

  Bekijk project

 2. Eigen Ontwerpen

  Ook voor een uniek ontwerp bent u bij ons aan het goede adres.  

  Bekijk project

 3. Moderne natuurstenen vijver

  In het voorjaar van 2008 is deze siervijver met verlichte fontein aangelegd. Deze vijver is tijdloos, modern en strak vormgegeven. De omlijsting is gemaakt van blauw hardsteen, de binnenkant is voorzien van een voorgevormd rubbermembraam.

  Bekijk project

 4. Zitkuil anno 2015 Wapenveld

  Ons bedrijf heeft een zitkuil gerealiseerd met hardhouten steenschotten voor de wanden, eiken bielzen voor de trap en gebruikt steigerhout voor de banken. Deze zitkuil is een ideale plaats voor een zomerse barbecue.

  Bekijk project