Tuinaanleg

De realisatie van onze ontwerpen worden door vakbekwame hoveniers uitgevoerd. Dus ook op het gebied van realisatie heeft u bij ons te maken met ervaren en goed geschoolde vakmensen.

Het spreekt voor zich dat wij alle werkzaamheden kunnen verzorgen die bij tuinaanleg aan bod komen en de daarbij benodigde materialen leveren. Dus ook sierbestrating, plaatsen van tuinhuisjes of het aanbrengen van sproei-installaties, beschoeiingen etc. behoren tot onze mogelijkheden.

Om uw tuin optimaal en efficiënt aan te kunnen leggen en onderhouden, beschikken wij over een uitgebreid, modern machinepark bediend door vakbekwaam en gemotiveerd personeel.

Tuinaanleg projecten

 1. Tuinaanleg strakke tuin , Epe

  Voortuin in Epe met grote staptegels en Natuurstenen palissaden muurtje. In het midden van de grind een klein waterelement . De tuin is aangeplant met bodembedekkers.

  Bekijk project

 2. Kunstgras tuin in Wezep

  Ook leggen wij regelmatig kunstgras, hier toegepast met een nieuw tuinhuis in achtertuin te Wezep. Deze tuin is zo goed als onderhoudsvrij.

  Bekijk project

 3. Moderne Tuin Kampen

  Moderne, strakke vormgegeven tuin . Gebruik gemaakt van Oud Hollandse tegels, grassen en Natuursteen. De pergola geeft hoogte en sfeer, ’s zomers kan er een doek tussen worden gespannen tegen felle zon. De tuinhaard is voor de late uurtjes en kan prima gebruikt worden voor een BBQ. Voorbeeld van een onderhoudsarme tuin.

  Bekijk project

 4. Alle soorten Vijvers

  Impressie van door ons aangelegde Vijvers en Waterpartijen. Al onze vijvers worden voorzien van rubberfolie, dit garandeert een lange levensduur en is de keuze van vormgeving bijna oneindig.  

  Bekijk project

 5. Moderne natuurstenen vijver

  In het voorjaar van 2008 is deze siervijver met verlichte fontein aangelegd. Deze vijver is tijdloos, modern en strak vormgegeven. De omlijsting is gemaakt van blauw hardsteen, de binnenkant is voorzien van een voorgevormd rubbermembraam.

  Bekijk project